fredag 11. mai 2012

Sesongen 11/12

Da er det på tide å skrive noen ord her. Sesongen er for lengst over, og jeg har så vidt begynt treningen for en ny sesong.  Men først får jeg prøve å si litt om forrige sesong.
Jeg kan vel begynne med å si at det har vært en kjempebra sesong. Det var den helt fra jeg startet treningen i midten av mai, og helt til sesongens siste skirenn. Treningen frem til første skirenn gikk helt knirkefritt, slapp unna både sykdom og skader. Så stort sett alle økter jeg planla ble gjennomført med god kvalitet. Det har vel skirennene i vinter vist.  Jeg var ekstra spent før sesongen i år siden jeg i år stort sett har planlagt treningen helt på egenhånd (med unntak av litt innspill fra Steinar innimellom) og at jeg sikkert har trent 95% av øktene alene.
Sesongstarten ble i år utsatt noen uker pga. snømangel, og det var ikke før i starten av desember hele norgeseliten møttes til dyst på Beitostølen. Det ble en god helg for meg med 7.plass på 15km skate, bare 48 sek. bak Sundby som vant. Deretter gikk det slag i slag mellom NC, SC, mindre lokale renn og masse reising før jeg avsluttet sesongen med å vinne Buskerud cupen på Geilo. Underveis fikk jeg med meg flere gode resultater med 4.plass i NC på Nes og 5.plass i NC i Granåsen som beste. Ellers var det jevnt gode resultater gjennom hele sesongen, med unntak av NM som gikk skikkelig drit. Og jeg ble til slutt nr. 10 sammenlagt i Norges cupen.
Så alt i alt er jeg veldig fornøyd med sesongen. Jeg klarte det jeg trodde var umulig; og komme seg opp i norgestoppen igjen på egenhånd. Selvfølgelig har jeg ikke gjort det helt på egen hånd, har en del støttespiller som har gjort det mulig for meg å satse så hardt som må til.
Først og fremst er det vel Kristin som skal ha sin tak for og gidde å vente på meg i en hver sammenheng. Takk for tålmodigheten din.
Familien og spesielt fattern og lillebror som skal ha en stor takk.

Fattern med Zipps skiwax som stiller opp på alle skirenn med topp smørte ski uansett hvor og når det måtte være.
Så er det alle andre samarbeidspartnere som gjør det mulig for meg å få hverdagen til å gå rundt.


Først er det Jahr Bilservice som har bidratt helt siden 06/07 og er min største sponsor.

Skiguard som også har vært med siden 06/07 som har bidratt både økonomisk og med skiboks til bil.


Thon og co har også vært med siden 06/07.Gummi-industri har vært med siden 08/09 sesongen.


 ECT har vært med siden 10/11Kontorland har vært med siden 10/11 sesongen og har sponset både økonomisk og med litt datautstyr.

 Gorud Bygg også vært med siden 10/11

Byggmann Vikersund som ble med i år.

PWT travel som også ble med i år. Takk for en herlig tur til Sveits og Engadin skimaraton. Dessverre gikk ikke rennet så bra.
 Synergi Helse som jeg også begynte å samarbeide med i år. Gir meg O2/laktat testing og masasje.


Og selvfølgelig klubben min Vestre Spone IF. En gang Sponing, alltid Sponing.

Alle disse sammen har bidratt til at jeg kan satse 100% på langrenn uten og bekymre meg spesielt for økonomien. Skal ha en stor takk for at jeg har hatt en så god sesong i år.
Neste sesong blir det litt forandring for meg. Har fått tilbud om plass på at større privat team som jeg har takket ja til. Jeg håper det skal hjelpe meg til å ta steget opp på pallen i Norge og ut i verden for å gå World cup. Så får du bare følge med på hvilket team det blir.
Nå for tiden går det mye i løping. Syntes det er veldig artig med løping, så store deler av mai går det stort sett i løpetrening og konkurranser, før jeg i begynnelsen av juni finner frem rulleskia. Har allerede rukket to løp og en stafett. Det har endt med 28.35 på 9km og 3.plass å 9.26 på 3km terrengløp og bronse i KM.
I morgen skal jeg løpe Holmenkollstafetten bare ikke som stafett. De har en egen klasse for de som ønsker å løpe hele alene noe jeg har lyst til å prøve.
Dette ble et litt langt innlegg, men skal prøve å skrive og legge ut bilder litt oftere i år så innlegga ikke blir så lange.
løpePer

1 kommentar:

Milslukeren. sa...

Noen av oss skiløpera i bygda burde vel ha sponsa deg litt også!. Kjerringa vant jo tross alt en printer i Koboltgruvene opp i fjor, eller 2010. Jeg innvesterer i en komplett VR serie til deg før neste sessong. Eriksen og Jelstad spleiser vel på no rodesaker, så da har du alle muligheter til å treffe med smørningen i VALLFALL!!!!.Grundvallafall.. Hilsen Milslukeren.. Lykke til videre..