onsdag 10. februar 2010

Trondheim, Østersund, Hauer`n, OL og sykdom.

Var forrige uke og besøkte Åshild i Trondheim. Hun har jo flytta dit for å studere så da var det på dags å reise på besøk. På den uka jeg var der rakk vi jaggu mye også. For det første fikk jeg jo vært sammen med Åshild, men jeg fikk faktisk trent det jeg skulle. Og jeg fikk treffe andre kjente og ukjente som bor der oppe. Ikke hver dag jeg treffer så mye folk på en uke. hehe, men det var jo artig da. I tillegg klarte vi og få besøkt Christian og Linn Kristin som bor i Østersund. Klarte til og med å få lagt inn ei lita treningsøkt på Østersund stadion også. Men siden jeg absolutt hadde bestemt meg for å gå Hauer`n her hjemme på søndag, ble oppholde i Østersund kort. Vi lover og komme tilbake. Så lørdag bar det på vei hjem igjen. Fra Østersund via Trondheim til Vestre Spone. Ble vel ca. 1600km bilkjøring den uken som også endte med 2700kr i bot. Jeje, er vel ikke så ille etter så mange timer i bil. Hoho.

Så etter å ha sittet i bil 9t30min og tilbakelagt 800km skulle jeg lissom gå Hauer`n dagen etter. 45km klassisk. Er vel kanskje ikke verdens beste oppladning å sitte så lenge i bil før et skirenn, men med kjøttkakemiddag på Alvdal, x antall liter Ringerdrikk og eplejuice + et par kilo smågodt følte jeg likevel at oppladningen var bra.

Etter den gode formen jeg har hatt så langt i vinter, hadde jeg forhåpninger om å være med å kjempe om seieren. De så lenge ut til at det var spolert allerede før start. Har aldri gått det løpet før og hadde derfor ingen ting som automatisk seedet meg til første pulje så ble derfor satt opp i siste pulje. Men etter noen dagers jobb med telefon og mail fikk jeg tilslutt starte i pulje 1. Hauer`n ble vunnet av Børre Næss centimeter foran Kjell-Christian Markset. Jeg ble nr. 3 ca. 2 min bak. Måtte slippe de 2 halvveis så da fikk Børre revansje på meg etter at jeg slo han i KM begge dager forrige helg.

Neste helg hadde jeg planer om og vinne tilbake ”tronen” i Vindfjelløpet, men det ser ut til å ha blitt spolert pga. litt sykdom. Etter Hauer`n har jeg ikke følg meg helt pigg. Vært litt frysen og hatt litt småvondt i halsen. Det betyr noen rolige dager og at skirenn til helgen er uaktuelt. Typisk å måtte holde seg inne når det er påskevær og man kunne gått på ski hele dagen. Men sånn er livet. Tiden blir slått i hel med å spille Tiger Woods PGA Tour 10.

Fikk forresten en hyggelig beskjed i dag. Per Fagerhøy er tatt ut til Paralympics. Utrolig artig at han har klart sitt store mål. Gratulerer så mye. Dette er motivasjon for meg å tenke på hvor mye han har kjempet for og nå sitt store mål og nå endelig ha klart det. Stå på videre Per.
les om Per i DT her:
http://dt.no/article/20100210/SPORT/702109896/1250

Tidenes lengste blogginnlegg. Sånn går det når mann er så sløv til og oppdatere som det jeg har blitt.

Nå må jeg stikke tilbake til golftouern

Over og ut

golferper

Skiløper på heltid + sykdom = sitte inne og få tiden til å gå =)

1 kommentar:

Anonym sa...

rocker på heltid + sykdom = nærmeste pub! BF