mandag 11. juni 2012

Ny samling

Som vanlig er det lenge siden sist, og som vanlig har jeg ingen god unnskyldning på hvorfor. Så får skylde på at jeg har trent så mye den siste tiden. En av øktene var å løpe Dokka opp forrige helg. Det gikk veldig bra, jeg vant ganske komfortabelt og satte også ny pers med 50sek. Løp også en 3000m test på onsdag som gikk sånn tålig bra. Alene i front og med ganske mye motvind på den ene langsiden, kom jeg i mål på 09.00. En grei tid ut i fra forholdene.

Ellers så går treningen bra om dagen. Noen økter går selvfølgelig tyngre enn andre, men er hvertfall godt i gang.
I fjor brukte jeg Rulleskiløypa på Konnerud mye og har vært der et par ganger i år også, men nå har det endelig blitt en skikkelig rulleskiløype i Holmenkollen. Så tipper jeg kommer til å benytte meg av den fremover.

I dag ble også favorittøkta gjennomført for første gang i år, 5*5min elghuffs i gruvebakkene. Den gikk veldig bra, hvertfall med tanke på at vi kun skriver 11. juni. Ligger godt an i forhold til på samme tid i fjor.
I morgen skal jeg delta på Oslo skishow på Aker brygge. Der skal det være en skøytesprint på rulleski. Ikke akkurat min favoritt, men skal bli artig å prøve seg mot Norgeseliten. Rett etter sprinten setter team Veidekke kursen mot Sognefjellet for årets andre samling.

Mens du venter på mine seine innlegg kan du følge team Veidekke her

showPer

Fornøyd kar med kun et drag igjen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hva er persen på 3000m?

PK sa...

Den er nok ikke bedre en 8.57. Håper å forbedre den i sommer:-)