lørdag 23. januar 2010

Opptur i leieren

Da var NM over for denne gang. Hvertfall for meg. Mange skal gå stafett i morgen, men ikke jeg. NM har vært mer en bare suksess. Det startet vel så dårlig som overhode mulig. Etter en meget god sesong så langt, hadde jeg forventninger til torsdagens 15km skate. Den skulle egentlig passe meg veldig bra. Men når både kropp, ski og alt annet som burde funke, ikke funker. Ja da blir det tung å gå 15km. Så det ble med en meget skuffende 74.plass.

Dette gjorde meg nervøs og usikker i forkant av dagens 15+15km. Jeg ble usikker på meg selv, på om formen var borte, og jeg ble redd for ikke å prestere osv. Men jeg prøvde å tenke så lite som mulig på torsdagens renn. Noe jeg følte jeg klarte bra. Men jeg klarte ikke å unngå å bli nervøs før start. Har vel aldri vært så nervøs noen gang før et renn. Men forberette meg som jeg pleier og gjøre, gikk til start. Og skulle hvertfall gjøre mitt beste. Klassisk delen gikk over all forventning. Fant fort ut at skiene mine var overlegent gode. Både feste og gli var optimalt, ja da blir det bare moro å gå. Når i tillegg løypa var full av jublende tilskuere og en god gjeng fra bygda, må jeg si jeg virkelig kosa meg mens jeg gikk. Gikk de 15 kilometerne og skifta ski som nr. 17.

Over på skøyteskia var det muligheter til og gå seg opp noen plasser. Men med skøyteski under beina fikk pipa en annen låt. Jeg ble veldig stiv, veldig tidlig på skøyte delen. Løpet ble alt annet en kos. Måtte slite meg opp hver eneste bakke og tapte flere plasser. Jeg var så stiv til tider at jeg lurte på hvordan i all verden jeg skulle komme meg til mål. Men da er det bra at flok heier. Blei heiet frem og slet meg inn til en oppløftende 23.plass. Noe jeg var meget fornøyd med etter den begredelige torsdagen.

Da gjenstår det bare og takke først min kjære lillebror for fantastisk jobbing med alt. Han er vel den beste service mannen en skiløper kan ha. Så min kjære far som står på døgnet rundt og smører ski. Fantastiske ski. Så til familie og venner som var der og heiet når jeg trengte det som mest =)
Tusen takk alle sammen.

Nå står KM for tur til helga. NM er over. Jeg sier over og ut å god natt.

Følg med i Bildemappa for bilder fra NM.

-PK-

jeg er inne på stadion.

Stadion og masse folk.

Klassisk gange til stormende jubel =)

Makan til NM-stemning og folkefest har ikke jeg sett på et NM noeng gang hvertfall. Artig

Fra det elendige skøyterennet. Kleint, kleint, kleint.

Ingen kommentarer: