søndag 21. mars 2010

Sesongen på hell

Sesongen er på hell nå. Dårlig med skirenn og dårlig med deltagelse på de som er igjen. Forrige helg var det KM i sprint skøyting på Liatoppen. Noe som ente med sølv og seier sammenlagt i Buskerud cupen. 4000kr kunne cashes inn og jeg var godt fornøyd. Gullet gikk til ikke ukjente Trond Iversen med Lars C. Karlsen på 3.plass. Planen den helga var å gå to skirenn. KM på lørdag og et 20km turløp på søndag, men turløpet ble dessverre avlyst pga. dårlig deltagelse. Derfor ble det i stede en liten 20km distanse på jordene her hjemme. Noe som gikk ganske bra til tross for dårlig deltagelse der også :P

Denne helga var det for mange duket for Birken. Selv fikk jeg skrekken fra det rennet som 16åring hvor jeg gikk på en stjernesmell, og har derfor ikke spesielt lyst til å gå det rennet igjen. Sparer heller kreftene til neste helgs NM 5mil som er om mulig verre. Derfor nøyde jeg meg med 10km klassisk fellesstart på Ringkollen i dag. Der var det heller ikke noe særlig deltagelse og jeg måtte presse meg gjennom de 10km i ensom majestet og kunne med det kassere inn en overlegen seier. Hehe. Men følelsen var ganske god da. Følte jeg fikk presset meg bra og at jeg gikk fort.

Så nå handler alt om og lade batteriene til årets siste skirenn. NM 5mila. Mulig det blir et og annet turrenn etter det, men det kommer jeg ikke til og ta så seriøst. Har vært en lang og bra sesong så blir godt med litt roligere dager fremmover.

Har forresten også begynt å leke litt med tanken på å melde meg på i NM skiskyting. Det går nemlig på Simostranda noe som ikke er langet hjemmefra. Men vi får se =)

???Skiskyterper???

Klar for fellesstart. hoho. Stort felt som du ser :P

Lederen og/eller sistemann. Kommer an på hvordan du ser på det.

Enten du går alene eller sammen med noen, sliten blir man uansett. Får man på seg startnr. er det bånn gass uansett.

Da var vi over på KM sprint. Her ser du finaleheatet. Meg i gul ledertrøye.

Karlsen i tet med liten luke. Jeg nr. 2. Trond nr. 3

Luka til Karlsen holt ikke. Iversen er vel alt i mål og jeg sikrer 2.plassen
Pallen KM sprint 2010.
Sølv: meg. Gull: Trond. Bronse: Larsa

Ingen kommentarer: