mandag 24. oktober 2011

Hvor er snøen?

Mens stort sett hele langrennseliten er i høyden og pusher timer på ski, klorer jeg på her hjemme. Treningen går veldig bra, men den foregår foreløpig på barmark. Merker veldig at det er på tide med snø under beina så rulleski kan byttes ut med ski, men en så lenge blir det rulleski. Torsby er selvfølgelig en mulighet, men har vært så dårlig føre der i det siste, så tror jeg har bedre utbytte av treningen med å gå på rulleski her hjemme.
Treningen i forrige uke var også veldig bra, og føler jeg har skikkelig kvalitet på hver eneste økt. Kjører de fleste rulleskiøktene i rulleskiløypa på Konnerud hvor jeg får gå i så og si likt terreng jeg møter i konkurranser på vinteren. Og håper på den måten jeg skal bli klar for skirenn allerede om 3 uker.

I helgen var jeg også hjemme og fikk testet den nye rulleskiløypa på Simostranda. Den er ikke så veldig lang, men det er ei bra løype, og jeg fikk kjørt et bra hurtighetsøkt i den. Blir nok flere økter der til sommeren.
Var også en tur på Haglebu denne helgen. Da la jeg like så godt inn en rulleskiintervall i bakkene opp til Tempelseter. Det er ganske bratte bakker og bra asfalt opp dit, så det er ideelt for rulleskiintervall. Kjørte en knallbra I 3 klassiskøkt med god hjelp fra Kristin i følgebil, som målte laktat og passet på at jeg holdt I 3 fart.

Nå venter vel ei uke til med barmarkstrening før jeg setter snuta mot Geilo hvor jeg satser på at det er skiføre fra 1.november. Har booket rom på Bardøla frem til Beitostølen, så håper det blir bra føre der.

Over og ut fra Krumgata 6 B

barmarksPer


Løpetur på Haglebu. Utsiktbilde over Haglebu på vei opp på Haglebunatten.

Sykt surt og kaldt på toppen. Og veldig veldig dårlig sikt, men vinteren er på vei.

På tur i rulleskiløypa på Simostranda.

Fortsatt på Simostranda.

Bilen parkert på Konnerud og utstyrer klart for økt.

Ingen kommentarer: