mandag 17. oktober 2011

På tide!

På tide å få skrevet ned noen ord om hva som skjer og har skjedd den siste tiden. Og for å ta det siste først var det altså Furumomila i helga. Furumomila har jeg de siste årene brukt som en siste barmarkstes før skisesongen setter inn for fullt. Så med bedre og bedre resultater i Furumomila hvert år, var jeg spent på om jeg kunne presse tiden enda lengre ned. I fjor løp jeg 10km på 32,18, så i år var målet og komme seg under 32 minutter. På årets løp klinte jeg til fra star for og nå mitt mål, og hang meg på Urige Buta og Sindre Buraas på første kilometerene som gikk unnna på 2,54. Deretter måtte jeg slippe teten, men prøvde og henge på de andre som kom bakfra. Klarte og bite meg fast i noen, og hold bra fart de første 5 kilometerne. (passerte 5km på 15,28) Resten av løpet måtte jeg gjøre det meste selv da jeg ikke klarte og henge på de foran meg lengre. Men presset meg til det ytterste for å få en godt tid, og kunne kaste meg i mål på tiden 31.35. Et resultat jeg er godt fornøyd med og som lover godt for skisesongen. Nå gjelder det bare og holde trykket oppe å få med farten over på skia.

Se resultater og les mer om Furumomila på www.kondis.no eller www.modumfik.no

Ellers den siste tiden nevnte jeg tidligere at jeg fikk være med landslaget på et par økter når de var på samling i Drammen. På en elghufs økt og en rulleski økt skulle jeg prøve å henge meg på noen av verdens beste skiløpere. På førstnevnte økt gikk det greit, og hang med på alle 5 dragene. På rulleski økta ble det litt hardere. Der måtte jeg slippe litt på slutten av hvert drag, men ikke bekymrede mye og var godt fornøyd med og få kjørt meg skikkelig.

Så har jeg også vært noen dager i Torsby. Ble en litt halvdårlig en mannssamling pga. dårlig føre i tunnelen. Var veldig veldig løst og tungt å gå, men fikk allikevel noen timer på ski. Fra Torsby dro jeg rett til Norefjell for og være med gjengen fra Konnerud på et par økter på deres samling der oppe. Før turen gikk hjem til Spone for å lade opp til Frumomila som jeg åpnet dette fantastiske blogg innlegget.

Nå får det være nok for i dag. Skal prøve og være flinkere med bloggingen fremover.

Over og fra Krumgata.

milPer

Dårlig med bilder omdagen, men hentet et fra www.kondis.no
Her dra jeg faktisk feltet rett etter starten.

Ingen kommentarer: