tirsdag 11. juni 2013

Friskmeldt, nytt team, Sognefjellet og ferie.

Nå har det gått ca. en uke siden jeg fikk den gledelige beskjeden om at jeg var frisk. Den siste uken har dermed gått med til og komme skikkelig i gang med treningen igjen. Etter å ha fått den litt tunge beskjedne om at jeg hadde spor av kyssesyken i kroppen, og ble tvunget til å ta det med ro, er jeg altså nå tilbake for fult. Ble vel en snau mnd. uten trening, og jeg måtte stå over den første samlingen med team Lease Plan Go.

Team Lease Plan Go er det nye teamet jeg skal være del av denne sesongen. Det er Alsgaard sin nye storsatsing på både langløp, og tradisjonell langrenn. Jeg er en av sek løpere som utgjør allrundlaget til Team Lease Plan Go, samt at det er seks stykker som utgjør langløpslaget og skal satse mot langløpene.

For en liten kar fra Vestre Spone som jeg er, er den en ære å få være del av et team som huser blant annet Thomas Alsgaard, Anders Sødergren og Jørgen Brink. Klarer vi yngre løperne på allraundlaget og snappe opp litt tips og lære noe av den erfaringen og kunnskapen de gutta sitter inne med, tror jeg det kan bli en veldig spennende sesong. Selvfølgelig må vi også trene, men det er en ung og offensiv gjeng på allrundlag, så det tror jeg ikke blir noe problem

Over til treningen. Den siste uken har jeg fått trent for fult, og det har gjort godt for både form og humør. Man mister en del form på 4 uker uten trening og humøre blir dårlig, men det kommer seg jammen fort når man kommer i gang også. Det har gått overraskende lett denne uke, og jeg har fått trent det jeg ville uten at kroppen har prøvd og sette noen stopper for det.

Siden lørdag har jeg sammen med deler av team Lease Plan Go (Simen A. Sveen og trener Johanna Ojala) vært på Sognefjellet. Her har det blitt mye bra trening på ski. Hovedfokuset har ligget på teknikken, og med bare to av oss her nå, har det blitt tett oppføling fra Johanna. Har fått en del kjedelige småting å jobbe med, men når du har en så engasjert trener blir man lett revet med, og det kjedelige blir plutselig litt artig og jobbe med. Gleder meg alt til neste samling i august, hvor forhåpentligvis hele teamet er på plass.

I tillegg har jeg fått testet en del nye ski fra Fischer. Har tatt inn noen av de i skiparken som vi skal teste mer på, så håper jeg de danker ut noen av gamle skiene.

Nå har jeg tatt turen fra Sognefjellet til Sandefjord lufthav hvor jeg venter på flyet til Spania. Skal på en liten ferie sammen med Kristin, lillebrodern med følge og et annet vennepar.

Nå er jeg i gang med blogging igjen, følg med for litt hyppigere oppdateringer fremmover. Du kan også følge meg på Instagram her. Ellers så kommer bildene jeg legger ut på Instagram også her på hjemme siden.

Du kan også følge team lease plan go på facebook her, og på instagram her

skiPer

Deler av team Lease Plan Go på Sognefjellet :)

Blid og fornøyd skiløper :)

Ok og være skiløper når det ser sånn ut på fjellet :)

Ingen kommentarer: