fredag 17. desember 2010

Opptur

Da var sesongens første renn i Skandinaviskcup unnagjort. I dag ble det gått 16km skøyting i en relativt hard runde. Mye harde motbakker og masse deilig ”padling”, noe som passer meg ganske bra. Jeg er hvertfall best i padleteknikken, så jeg likte løypa godt. Noe jeg også vil si resultatet viser. I dag gikk jeg inn til en 17.plass 1,43 bak vinneren Roger Aa Djupvik. Det resultatet er jeg veldig fornøyd med. Dette var som sagt skandinaviskcup, jeg hadde 3 utlendinger foran meg noe som betyr at jeg ble nr. 14 av de norske. Det er en gledelig fremgang fra norgescupen i Meråker for 14dager siden hvor jeg ble 21. Har vært litt småusikker på skøyteformen i det siste så det var deilig at resultatet ble som det ble.

I morgen er det skøytesprint noe jeg velger og stå over. Sparer på kruttet til søndagens 12km klassisk. Har fått litt draget på klassiskteknikken i det siste så håper at jeg får til det i rennet også.

Da er det snart kvelden på låveloftet.

skatePer


Per i lett driv på føreste runden.

Per full av melkesyre på vei ut på siste runde.

Her er jeg så fyll av syre at du ikke aner. Men tyna ut det siste jeg hadde. Finn Hågen Krogh ligger foran. Han ble nr. 2

Sliten men deilig. Er faktisk en deilig følelse og kjenne at man har tatt ut alt man har av krefter.

Per er sliten.

Var også konge premier her oppe. Lokale premier fra Synnøvefinden og Kjell Aukrust. Flåklypa brunost, gulost, Flåklypa mellomleggspapir, Tropicana smoothie og boka Soland og Ludvigs Jul. tommel opp for det.

I min servicemann lillebror Sondres fravær stiler en annen mann med navn Sondre opp og bidrar med testing. Sondre Eriksen gjorde en god jobb som tester i dag. Takker for det. Gutta i bua gjorde en god jobb med skia i dag. Også gledelig at Buttingsrud er tilbake i gamet. Marthe Astri skal gå i morgen og far Lars er igjen på plass i bua. God stemning.

1 kommentar:

Bache sa...

Bra jobba pk :D