torsdag 16. desember 2010

Skandinaviskcup Savalen

Da var det igjen duket for skirenn. Denne gangen på Savalen like ved Tynset. Her skal det gås 16km skøyting i morgen, sprint skøyting på lørdag og 12km klassisk på søndag. Grunnen til de litt uvanlige distansene er rett og slett snømangel. De har kun klart og skrape sammen til en 4km lang sløyfe så derfor blir det 12 og 16km. Dette er tredje stedet vi er på hvor det er lite snø og dårlige skiforhold. Løypa vi skal gå i morgen er riktignok bra, men uten om det er det ikke stort med løyper. Men godt å vite at man har strøkne skiforhold hjemme, som skal utnyttes til det maksimale i julen.

Over til rennet i morgen så starter det kl. 12.58.30 med startnr. 248. Dette er også skandinaviskcup så det er god deltagelse med hele 180 deltagere på startstreken. Selv er jeg ganske spent på formen. Har vist gode takter i det siste, men er litt usikker på skøyteformen. Har hatt noen knallbra klassisk økter i det siste så får håpe skøyteformen er like bra.

Over og ut fra låveloftet.

klassiskPer

2 kommentarer:

Sverre Kr Bjølgerud sa...

Lykke til Per Kristian.
Broren din har vært på taket hjemme hos meg i dag og beslått pipa. -20 grader. Håper at det ikke er like kaldt når dere skal gå langrenn. Jan og jeg har planer om Sponevollen, men det er vist like kaldt der. Godt inne også, så jeg satser på dere på tv. Blir ikke i form av det akurat heller.

Per Kristian sa...

Takk for det. Hehe han har det ja, da er det vel bare og fyre da ;) her har det vært rundt -10 i dag. Det er passe. Får håpe det ikke blir så kaldt i jula da. Trenger noen gode langurer i jula som det blir så mye mat ;)