onsdag 27. juli 2011

Torsby++

Har nå vent snuten over til Torsby for å få noen økter på ski. Sammen med Christian skal jeg ligge her til fredag. Det er ikke lenge, men holder når mann trener 2 ganger om dagen, bruker 5 min. på runden i tunnelen og skal ha økter på 2 timer + -.

På plass i tunnelen

Stor fare for tunnelsyn.

Christian utfører balansekunster på sisterunden for dagen. Runde nr. 24


Får jeg dro hit var jeg og investerte i ny pulsklokke. Har siklet lenge på den nye klokken til Garmin og tok meg engelig rå til å kjøpe den. Er stor fan av Garmin klokkene og har både Forerunner 305, Forerunner 405 og nå den nye Forerunner 610. Kan absolutt anbefale Garmin pulsklokke hvis du skal ha deg det.


I går var jeg også på Bislett og løp 3000m, målet var å løpe under 9 minutter. Sist jeg løp 3000m løp jeg på 9.02 men måtte gjøre mye av drajobben selv. Denne gangen ventet et sterkt felt på over 20 mann, så sjansene for å løpe under 9 min var store. Tiden min ble 8.57, men løp med piggsko noe jeg ikke har gjort på flere år, så med 3 runder igjen var leggene så stive at jeg ikke helt viste hvordan jeg skulle komme meg til mål. Heldigvis kom jeg meg under 9min, men uten piggsko tror jeg faktisk at jeg kunne løpt fortere.

Ellers har det stort sett gått i trening den siste tiden. Er jo ikke så mye og finne på når været er så dårlig. Jeg fikk allikevel lurt inn en kveld med sandvolleyball i forrige uke da været var sånn noenlunde. Det var veldig artig så er litt synd det ikke har blitt mer spilling i sommer. Så da krysser vi fingrene for at været blir bra fremmover og at det kan bli litt volleyball på tampen av sommerferien.
Bilde er fra Glomsrudkollen som ligger i Åmot. Jeg og Christian løp langtur på øståsen, noe vi aldri har gjort før. Ente opp på Glomsrudkollen med fantastisk utsikt over Modum. Jeg peker på huset mitt.
Over og ut fra Valbergsangen rum 38.

forerunner610PerIngen kommentarer: