fredag 2. desember 2011

En gledelig fortsettelse!

Fortsettelsen på konkurransesesongen ble, som jeg håpet på i går, enda bedre. Forrige helg var bra, i dag var det meget bra. For dagens 15km skøyting gikk for min del overraskende bra.
Gikk ut med startnr. 115 og fikk ryggen på Rony Hafsås som startet tidligere og var inne til runding. Så jeg beit meg fast i ryggen hans, noe som skulle vise seg og være smart, for han hold høy fart. Underveis fikk jeg sekundering på at jeg var med å kjempet i toppen. Og etter to runder i ryggen på Hafsås, gikk han til mål og alt opp til meg selv. Måtte ta meg skikkelig sammen ut på siste runde, var drit sliten, men fortsatte å krige på egenhånd. Prøvde og tenke teknikk i stede for å tenke på hvor sliten jeg var. Opp siste bakke gravde jeg frem det siste jeg hadde av krefter og kunne krysse målstreken på tiden 37,32. En tid som holdt til en meget oppløftende 7. plass kun 48 sekunder etter vinner, Martin J. Sundby. Og kun 13 sekunder opp til 3. plass.

Dette løpet er vel et av mine beste løp noen sinne, noe som gleder stort. Deilig å få bekreftet at man har gjort ting riktig i sommer og høst. Har stort sett trent alene, så etter som vinteren stadig har nærmet seg, har jeg blitt mer og mer nervøs på om jeg har gjort en god nok jobb på egenhånd. I dag fikk jeg bekreftet at hvertfall noe har blitt gjort riktig.

Må også sende en stor takk til gutta i Zippsbua. De gjorde en meget god jobb i dag, og jeg hadde utrolig gode ski. Så da er sesongen for alvor i gang både for meg, og for serviceteamet.

I morgen er det skatesprint. Jeg stiller til start. Sprint er ikke akkurat min sterke side, så det blir spennende å se hvordan det går.

Over og ut fra Beitostølen.

ikjellernPer

Gira kar.

I rygg på Hafsås.Bånn gass.

Per Nymoen sekunderer opp siste bakke.

1 kommentar:

Sverre Kr Bjølgerud. sa...

Harding!! Kjempebra!! Gratulerer.