mandag 13. august 2012

Ramsau er over, ny samling venter.


Er nå ferdig med mitt opphold i Ramsau, og er alt på vei til ny samling med teamet. Kom hjem fra Ramsau i går formiddag, og fikk en snau dag hjemme før turen nå går videre til Trøndelag.

Samlingen i Ramsau var utrolig bra, til tross for at den startet litt dårlig. Føler jeg har trent bra, men allikevel holdt igjen nok til og ikke gå på noen smell. Har respekt for høyden etter og ha sett flere utøvere gå på en liten smell, etter å ha trent forhardt i høyden. Jeg har tatt det rolig, målt lactat til den store gullmedalje, og kuttet ned økten eller tatt helt hvile hvis jeg har følt meg litt sliten.

Er veldig glad for at jeg tok turen ned og fikk kjent litt på hvordan det er og trene i høyden med tanke på samlingen vi skal ha med teamet i oktober. Det var artig å gå på ski igjen også, selv om skiføre kunne vært litt bedre.

Stede jeg bodde på var utrolig bra med fasiliteter som blant annet golf og tennis. Mat og service var også upåklagelig, og jeg kunne ikke hatt en bedre oppvartning en hva jeg fikk der.

Etter at Kristin kom ned fikk jeg tenkt på litt annet enn bare trening og lactat. Tok blant annet en dag i Salzburg hvor vi fikk vært litt turister, og selvfølgelig shoppa litt. Det ble en aldri så liten tenniskamp også, dessverre ble det tap, og Kristin var høyt oppe, men fikk jekket henne ned etter seier i bordtennis rett etterpå. Takk for at du kom og holdt meg med selskap.

Så etter nesten kun rolig trening med unntak av to kontrollerte intervalløkter er jeg nå klar for en hard samling med teamet. Det har blitt annonsert at det blir en hardt, men jeg bare gleder meg til og kjøre på litt nå.


Koboltgruvene opp 2012 nærmer seg også med stormskritt. Jeg utfordrer deg til og delta uansett om du er mosjonist eller toppidrettsutøver. Vi har et stort premiebord med blant annet skiboks i uttrekkspremie. Alt du må gjøre er og melde deg på her, og komme deg til mål på løpsdagen, så kan du altså bli en skiboks rikere. 

Se www.koboltgruveneopp.no for mer info.

Over og fra Gardermoen.

flyPer

Fornøyd skiløper.


OL neste ;)

1 kommentar:

SOndre sa...

Bare si fra hvis du vil ha nåler ;)