onsdag 15. januar 2014

Bitt av hund... under skirenn!

Jepp, du leste riktig. Under skirennet på Geilo på lørdag, ble jeg altså bitt av en hund.
Jeg lå alene  som nr. 3 i rennet, og  var i ferd med å ta igjen en løper foran meg. Jeg var veldig fokusert på å holde farten oppe, men over en bakketopp registrerte jeg en turgåer med hund i bånd. Han gikk utenfor sporet, og jeg antok at han var klar over at det var skirenn, så jeg fortsatte i sporet med høy fart. I det jeg staket opp på siden av mannen med hunden, hoppet den opp, og beit meg i armen/håndleddet.

Det var ikke verre en at jeg fortsatte løpet, og det burde vedkommende være glad for. Jeg skrek riktig nok noen gloser til han i farta, men hadde jeg stoppet kunne det blitt stygt. For hvis du har så lite kontroll på hunden din, selv når du har den i bånd, da burde du holde deg langt unna folk med den.

Det gikk heldigvis bra denne gangen. Måtte sitte på legevakten noen timer, og det venter vel en liten regning i posten, men jeg slapp nok billig unna. Tror klokka mi reddet meg litt, den var noe ødelagt og tok nok en del av trøkket. Men det kjipe var at jeg ikke fikk lov til å gå skirenn dagen etter.

På mandag var jeg i trening igjen, og det går bra nå. Men sånne ting skal bare ikke skje. Så dersom vedkommende som eier hunden leser dette, kan han jo være mann nok til å ta kontakt. Eventuelt om noen veit hvem vedkommende er, så si gjerne i fra.

Over til hvordan løpet gikk, så gikk det bedre en ventet. Det gikk fort i starten, og jeg måtte gi en luke til noen løpere. Utover i løpet kom jeg meg, og holdt bra fart, og hentet igjen en løper rett etter hundebittet. Da det var igjen snaut 1km var det slutt med krefter, og jeg ble gått i fra. Ble også tatt igjen av en på oppløpet, så det hele endte med en 4.plass, noe jeg er ganske fornøyd med ut i fra hvordan ting har vært den siste halvannen måneden.

Nå har jeg tatt turen til Lillehammer, hvor NM starter i morgen. Planen er å gå 15km klassisk i morgen, så ser jeg ann litt hva jeg gjør etter det, men forhåpentligvis går jeg også på lørdag. Formen er ikke så bra, men kroppen fungerer, så jeg håper å få ut det jeg er god for akkurat nå. Uansett hvordan løpene går, er det artig å være en del av teamet igjen. Har ikke vært med de siden Gålå i starten av desember, så uansett blir det en bra uke.

SinnaPer

Jeg og Torgeir har testa NM-løypene, mens snøen laver ned :)

Var på løpetur i dette været på søndag :)

Hvor var lillebror da jeg og storebror var på løpetur??!? 

Ingen kommentarer: