mandag 27. juni 2011

Trening, regn, trening!

Regnet pøser ned og treningen går sin vante gang. Forrige uke ble en god uke med trening. Etter en lengre sykdomsperiode var det godt å få trent skikkelig igjen. På lørdag fikk jeg virkelig følelsen av at oppkjøringen er i gang. Da ble nemlig årets først intervalløkt i gruvebakkene gjennomført. En økt som har vært fast på treningsprogrammet i mange år. Det er også av den grunn Koboltgruvene opp ble til for 3 år siden. Koboltgruvene opp går forøvrig av stabelen 27. august. Så det er bare å melde seg på.

I dag startet jeg uken med skate I 3 intervall på Konnerud i øs pøs regnvær, sammen med skiskytterkompis Christian Bache. Han holder egentlig til i Østersund, men er hjemme for sommeren. Vi benytter da muligheten til å trene sammen så vi får pusha enda litt mer på øktene.

På onsdag skal jeg endelig løpe konkurranse igjen. Da er det Oddvar Helleruds minneløp her på Vestre Spone som er et 10km langt løp på grus og asfaltvei. Blir artig å se hvordan det går, så følg med her eller møt opp så skal du få resultatet.

Over og ut fra hvilestiling på Spone.

konkurransePer
Sliten men fornøyd.

Ingen kommentarer: