torsdag 27. mai 2010

Fucka legg, Sponestafett og Mallorca

Leggen som jeg klemte mellom en graverskuff og et rør i forrige uke er fortsatt ikke bra. Ble tvunget opp på sykkelen for og få trent. Løpe funka nemlig ikke. Det resulterte i litt tunge bein på Sponestafetten som var på lørdag. Var skeptisk på om jeg i det hele tatt kunne løp stafetten, men etter at jeg blogga om leggen fikk jeg henvendelse fra Camilla Berg Hansen som er fysioterapeut. Hun hadde brukt kinesiotape på hovene legger med bra resultat, og ville prøve det på meg. Og siden jeg var gira på å løpe stafetten på lørdag takket jeg ja. Satte på tape på fredag morgen og håpet det skulle bli bra. Bedre ble det hvertfall. Jeg fikk løpt stafetten uten problemer, vekslet som nr 3 bak Magnus Lindahl og Martin Lager og var bra fornøyd ut i fra forholda, men var nok litt tung i beina etter 2 sykkelturer.

Camilla har for øvrig åpnet klinikk i Vikersund. Se www.kinesioklinikken.com for mer info.


Nå sitter jeg forøvrig på hotelle på Mallorca. Jeg og Børre reiste nedover på tirsdag. Skal være her i 10 dager. Var hvertfall sykt digg og komme seg litt bort. Blitt mye jobbing og stress de siste ukene. Så blir godt og få 10 dager her med kun trening og hvile. I går skulle vi bare ta en rolig 3 timers sykkeltur for og komme i gang. Men så traff vi på skiskytterlandslaget som vi hang oss på. Det resulterte i en halv hard 4t 20min tur. Vi var heldigvis så smarte at etter 3timer valgte vi en kortere vei tilbake. I dag skulle vi hvertfall ta det rolig, men dro i gang sammen med skiskytterne og de sparer ikke på kruttet. Hadde vel i snitt over 40 km/t de første 2t. Jeg og Børre tok etter hvert en annen vei. Da bestemte vi oss for og ta det veldig rolig, men så fyra Børre opp da. Og lurte på hvor lenge vi klarte og holde over 40 km/t. Med sykkelbeina til Per ble ikke det lenge. Vi roen litt ned igjen, men etter hvert tok vi igjen en eldre tysker og tenkte det var en passe rygg og ligge i. Men gamer`n hadde trøkk i beina. Vi byttet på og dra alle 3. Og hver gang han var fremme og dro var det hvertfall en skiløper som slet med og henge med. Var en relativt glad sponing på sykkel da Tysker`n takket for seg og tok en annen vei. Så nå er det 2stk lår og en rumpe som ikke har det spesielt godt. Godt det bare er 8 dager igjen. Haha. Skjønner jeg skal dø i løpet av denne samlinga.
I morgen venter nye timer på sete. Kjenner rumpa mi gruver seg til det. Men får motivere seg med at man kan legge seg på stranda og slappa av i 25 grader etterpå.

mallorcaper

Kinesiotapa legg.

Sponestafetten. Lindahl, Lager, meg og Wiger. www.vsponeif.no for resultater og bilder.

Sykkelper i siget

Børrebass er bra fornøyd

Digg å sove på stranda etter X antall timer på sykkelen

Digg digg digg

1 kommentar:

Bache sa...

Ser bra ut ;D