søndag 20. desember 2009

Kaldt, kaldere, kaldest

En uke er gått og vi er kun få dager unna selve julekvelden. Har ikke skjedd så mye spendende denne uken, så har ikke vært så mye å skrive om. Men det har vært ekstremt kaldt til tider denne uken. Noe som har gjort at treningen har blitt noe redusert og endret på. Her hjemme var det vel nede i -22 grader. Da er det ikke noe særlig å trene ute. Men noe trening har det jo selvfølgelig blitt, og mellom øktene har det blitt x antall turer til ulike butikker for å få kjøpt julegaver. Begynner faktisk å nærme meg ferdig med det for i år. Nå venter bare en fin liten jobb med og pakke inn alle gavene på en kreativ måte så ingen skjønner hva det er. Hehe.

Konnerudrennet som skulle gått i helgen ble jo som kjent avlyst. Da dro Mjøndalen i gang treningsrenn på MIF hytta på lørdag. Men til tross for at det ble bestemt i siste liten, var det jaggu mange med. Hele 13 stk. var med i senior klassen som jeg vant 43 sek. Foran Sindre Wiig Nordbye. Det lå lenge an til at jeg kom til å stå over rennet pga. at det var så kaldt, men det steig noen grader rett før start så jeg valgte å starte og det hele ble en god gjenomkjøring.
Se www.mif.no/ski for resultater

Min gode venn Karl Erik bedre kjent som Kalle har også fått rotet seg hjem til jul. Han har rotet seg opp til Trondheim for å studere, men er nå hjemme til jul. Han har også fått gnisten tilbake på skia og er mer ivrig enn noen gang. Derfor har det blitt noen treningsturer med han de siste dagene. Artig og få trent litt med han igjen også.

Av renn i julen blir det Ribberennet på Liatoppen 27. desember, og forhåpentligvis staffet på Ringkollen 30. desember. Deretter går turen til Trøndelag og Norges cup i Steinkjer rett over nyåret. Da skal vi også kjøre flyttelass for min kjære Åshild som skal flytte til Trondheim for å gå på skole.

Det var en kort oppsummering om hva som har skjedd, og hva som skjer i Julen. I tillegg til trenig og skirenn bærer jo julen preg av masse god mat og hyggelige selskap. Har faktisk vert på mølje hos farmor i dag med hele familien som er en av mange tradisjoner i julen.

Skal også prøve å få lagt ut et album med bilder fra den siste tiden.

-PK-

Meg i mål på MIF rennet

Meg og Kalle på tur i dag :)

Sondre Eriksen ble også med på tur. Her sammen med kalle. ??!!??

Eriksen og Kalle i digg vintervær

Per på tur =)

En liten film fra langturen i dag. hehe

5 kommentarer:

Sondre sa...

Konge tur!! Fornøyd med taklinga på overn ;)

Karl Erik sa...

Helt rektig, kongetur.. =) Ja, stygge taklinger av Vikersundingen der ja, når sant skal sies blei det granbar på han også lenger borti høgget;)

Sondre sa...

hehe.. men slo deg 2-1 ;)

Hans sa...

NM blir bra. Ser TV på jobben torsdag, lørdag fyller vi bilen og kruser til Stokke!
Gi F og dobbelt F, det er bare et skirenn,det funker best. Ikke gir nerva for mye.
Se opp for Sponinger!!

Hans sa...

Per Egil fyller bussen på lørdag. Med flagg og bjeller, kakkao og niste skal vi på skikkelig skirenn.
PK på ski og så heier vi!
SPONINGA KOMMMMEEERR!!!!!