torsdag 22. oktober 2009

Dårlig vær, bading og hardkjør

Sitter på hotellet og venter på middag nå. Været er ikke helt som vi vil om dagen. Etter sykkelturen i går, brygget det opp til uvær. Og det kan jeg skriveunder på at det ble. Det begynte med å blåse ganske kraftig. Ute i havet kunne vi se en svart vegg som kom mot oss. Før vi viste ordet av det, hølja det ned. Og ikke nok med det, det tordna og lyna som bare det også. Men til vår store glede varte ikke det så lenge. Vinden førte til store bølger. Store bølger førte til at jeg og Vegard ble gira på å teste de ut. Dro av gårde for å handle mini surfebrett, dro på oss badeshorts og hoppa uti. Bølgene var artige og herje i de, men var ganske slitne etter sykkelturen så ble ikke lange økta, men moro var det.

I dag sto det skate intervall på programmet. Frokosten ble unnagjort kl 8 og kl 10 sto vi klare på rulleskia. Været så ikke så lovende ut, og vi fikk ikke gått mange meterne før det hølja ned. Men vi er jo i Spania så det var ikke så kaldt. Men intervaller skulle vi ha uansett vær. Til tross for det dårlige været, gikk intervallene veldig bra for min del. Var i storform på dagens økt noe som var litt overraskende siden jeg hadde en 6timers sykkeltur i beina. Kom oss tilbake til hotellet i regnet, fikk tatt en rask dusj, før det bar ut for og spise lunsj. Etter lunsj ble det noen timer på senga. Var ganske sliten etter økta så måtte hvile litt etterpå.
Som restitusjonsøkt var det litt valgfritt. Vi var optimistiske i forhold til været, så Trond, Nico, Vegard og Emil og jeg valgte sykkel. Ruten ble lagt langs kysten, og det var et friskt valg. Bølgene var store og slo inn mot land så spruten sto. Turen gikk rolig forseg, og etter en runde på ca. 1 time sto vi uten for Mc Donalds klare for og kjøpe hamburger. Det er den beste restitusjonen man kan få. Hehe.

Nå er det bare og lade batteriene før morgen dagens økter. På programmet står det hurtighet rulleski og løpetur. Jeg håper på bedre vær og gleder meg.

Natta

Herjing i bølgene


Per på rulleski


Chilling med PC og kort


Gutta i godvære


Blåser sieru

Ingen kommentarer: