onsdag 28. oktober 2009

Høst, intervall og bilder på nett

I går var jeg endelig tilbake i Norske skoger for å trene igjen. Det føltes veldig bra og kunne snøre på seg joggeskoene for å ta seg en løpetur i kuldegrader og nydelig høstvær. I dag har jeg også forhåpentligvis mine siste barmarksøkter her hjemme. I morgen reiser jeg nemlig til Geilo for og gå på ski. Der håper jeg på å bli helt frem til Beito. Alt kommer egentlig an på vær og føre. Men her hjemme begynner det og bli vanskelig og trene. Asfalten er våt mange steder, og når det er kaldt blir det håpløst og gå på rulleski. Det fikk jeg nok en gang erfare i går.

I går var det også duket for årets mannekeng oppvisning for Nygård sport. Sammen med to andre butikker var vi på Nerstad for å vise frem årets sportsklær som du finner på Nygård sport som ligger på Åmotsenteret.

I dag har jeg hatt intervall tidlig på morgenen. Var i gang ganske tidlig så min kjære far kunne være med som sjåfør på økta før han dro på jobb. (kjøre meg ned igjen i pausene) Økta gikk ganske bra og veldig fornøyd med og være ferdig så tidlig.

Har også jobbet intens med og få lagt ut bilder fra Mallorcaturen. Lillebror lærte meg hvordan jeg skulle gjøre det på søndag, men først i dag fikk jeg det endelig til. Etter utallige forsøk var det noe jeg gjorde feil. Men nå er bildene der. 3 album og masse bilder. La ut nesten alt jeg hadde så er bare og nyte vært eneste bilde;)
Bildene ligger på www.pkn-ski.no under Bilder.

Nå skal jeg unne meg noen timer på øye. Legger også ut noen fine høstbilder fra øktene.

Snakkes

-PK-

På Skuterudsetra i går


Snøen er nær


Tåka ligger lavt over Åmot


Sola speiler seg i Butjern


Mannekengene fra igår =)


Deilig å kunne skrape is fra rutene igjen.


Rim på gresset.


ElghuffsIngen kommentarer: