tirsdag 20. oktober 2009

6 timer sykkeltur

Etter en god frokost på hotellet var det klart for dagens økt, langtur på racersykkel. Med baklommene fulle av sjokolade og annet godt skulle det bli en flott tur i deilig temperatur. Til og med litt av sola fikk vi med oss i dag. Tom Martin tok oss med på en fin tur langs kysten før det bar opp i fjella. Team Shades hadde selvfølgelig taktikken klar og var ivrige på vei mot toppene. For å si det rett ut så herja team Shades hele dagen. Hele teamet var med hele veien med unntak av en løper. Han gikk på en smell etter vi hadde vært på det første fjellet. Men han hadde gjort en god jobb for teamet, og det var han vel unt å ta korteste vei tilbake sammen med Trond og Tom Martin. Resten av gjengen (3 Shades ryttere og 3 andre ryttere) tok en lengre vei. Planen var å passere forbi foten av fjell nr 2, så rett til hotellet. Men vi tok selvfølgelig turen opp på det fjellet også. Og som på det første fjellet, var det også selvfølgelig en Shades rytter først opp. Etter en kort pust i bakken og vi fikk i oss den siste energien, bar turen rett hjem. Etter flere forsøk fra trener Ove om å få oss til og ta det rolig den siste biten, lykkes ikke det veldig. Det ble ett kjør uten like, og tror vel de fleste av oss hadde sure i beina da vi syklet de siste kilometerne. Etter flere forsøkt på å støte i fra for og ta totalseieren, ble det til slutt ett oppgjør mellom Modumgutta. (Stian S. Jelstad og meg)Stian, som for øvrig var offensiv hele dagen måtte nok en gang se seg slått av undertegnete. Var forøvrig vi som faitet side om side opp begge fjellene også. Men Shades rytteren var sterkest alle gangene.Team Shades fikk også med seg 2.plassen til Emil O. Andersen og 4.plassen til Nicolay E. Bergman

Var ellers en veldig fin tur. Med så få mil på sykkelen må jeg si jeg overgikk med selv i dag. Mulig jeg får betalt for dette senere i samlingen, men det vil bare tiden vise. Det ble tidenes sykkeltur på meg i dag med hele 155km og ca. 6 timer effektivt på sete. Nå blir det tidlig kvelden for å samle så mye krefter som mulig til i morgen.

Etter at team Shades har eksistert i ca. 1 døgn må vi si oss fornøyd med dagens innsats og seieren ble feiret med felles bade i badekaret på rommet.

Sportslig hilsen
Per Kristian Nygård
Team Shades


Meg


På vei opp første fjellet. Lett i beina =)


Team Shades samlet på toppen av første fjellet.


På vei til det andre fjellet. Toppen skimter du langt i det fjerne


Fornøyd Shades rytter på toppen av andre fjellet.


Team Shades feirer i badekaret. fra v. meg, Emil, Nico. Vegard er fotograf.

1 kommentar:

Anonym sa...

Team Shades<3 guttene er skikkelig kjekke :)