onsdag 3. november 2010

Back @ Geilo

Da var jeg igjen tilbake på Geilo. Etter noen dager hjemme har jeg igjen inntatt Geilo. Kom opp her i går kveld og blir vel til fredag eller lørdag. Så blir ikke så lenge her denne gangen. Var godt å få vært litt sammen med Kristin igjen. En uke er lenge når man har det så bra sammen  Men det og være mye borte er en del av jobben med og være heltids skiløper og da må man bare godta det. Ventes mye folk her i helgen så satser på og kjøre 3 – 4 dager med skikkelig kvalitetsøkter. Vi kommer også til å kjøre øktene veldig tidlig så vi unngår de verste folkemengdene.

Hadde klassisk I3 intervall i dag. Det var en helt grei økt, men slet litt med å få godt feste så ble litt ”masete” gåing. I morgen blir det hurtighet før vi kjører i gang et testløp på fredag. Og satser på at føre holder seg bra. Det er mildt her, men kunstsnøen holder seg forholdsvis kald og fast. Er vel også meldt litt kaldere fremmover også så da blir det fart i snøen. Kaldere er noe jeg håper det blir hjemme også. Hadde vært digg og fått noe skiforhold i nærheten hjemme. Men vi får bare vente i spenning.

Sesongstarten nærmer seg hvertfall for fult. Bare halvannen uke igjen. Dra til Beitostølen allerede på mandag så nå er det snart fult kjør og alvor igjen. Blir godt og komme i gang med sesongen. Få noen svar på jobben man har gjort i sommer og høst. Første rennet er jo alltid ekstra spennene da du ikke veit hvordan du står i forhold til de andre konkurrentene.

Over og ut for i kveld.

masePer

Er litt sløv med bilder om dagen. Men her er da hvertfall et fra løypene.

Også får vi legge ved en middags bilde da. Dages; pasta med pesto, kjøttdeigsaus og brokkoli.

Ingen kommentarer: