torsdag 4. november 2010

Testløp på Geilo

I morgen kjører vi i gang med 15km skate testløp. Så etter en litt halvslapp hurtighet i dag håper jeg på en litt bedre økt i morgen. Vi får selskap av Fossligutta på økta i morgen, og hvis de går som de gjorde i dag, på løpet, blir det høy fart. Dette blir første skikkelige test før det braker i gang på Beitostølen neste helg. Så må innrømme at jeg faktisk er litt spent før morgendagen. En ting er å gå intervall eller distanse, men når vi kaller det for testløp, da blir det vips mer alvor i det. Men, men, har erfart før at man ikke skal henge seg opp i resultater fra testløp. Så det er bare å gi bånn gass så får resultatet bli som det blir. Det viktigste er å få en skikkelig hardøkt. Og med det feltet som banker i gang i morgen, tror jeg ikke det skal bli noe problem.

Etter testløpet setter jeg snuten hjemover for noen roligere dager hjemme, før vi reiser til Beitostølen mandag kveld. Er vel fortsatt ikke noe skiføre i sikte hjemme, så det blir vel med et par barmarksøkter i helga.

Da er det vel på tide å legge seg snart. Opp tidlig i morgen for å unngå folkemengden. Er ventet mye folk i løypa i morgen. Vi så tendensen allerede på andre økta i sta. Og når man skal kjøre testløp er det greit at det ikke er så sykt mye folk i løypa.

testløpPer


Per på tur

Solnedgang på Geilo.

Dagens middag; kylling, pasta og brokkoli.

Ingen kommentarer: