onsdag 10. november 2010

Beitostølen dagen før dagen før dagen

Sitter nå godt plantet ned i godstolen på hytte. Har hatt noen dager på Beitostølen alt og fått testen løypene. Ikke mye nytt der så kjenner vel ganske godt til den runden uansett. Gikk noen skate drag i dag, og det kjentes ganske bra ut. Gleder meg faktisk veldig til fredagen nå. Blir godt og komme i gang å få unnagjort det første skirennet.

Nå har også mor og far ankommet Beitostølen. Zippsbua er rigga på plass og ”team Nygård” begynner og bli klar til dyst. I morgen kommer ytterligere forsterkninger i Sondre, Kristin, Jens Emil, Kari og Sander. Så da skal vel jeg klare meg med folk for en helg. Hehe. For Sander sin del blir det mest læring denne gangen da. Man skal tidlig krøkes og regner med han gleder seg til sin debut på skirenn. Blir hvertfall moro med hele familien på plass på første skirenn. Så da er det bare opp til meg og prestere.

Over og ut fra Gjendebu 1

familiePer

Stadion på tirsdag. Sol, fint vær og kaldt. I dag var det litt dårligere vær men forsatt kaldt. Løypene ser bra ut, og alt ligger til rette for en bra helg.

Per på stadion.

Ingen kommentarer: